Javelin resideert in het Twinning gebouw op het Science Park van de Technische Universiteit Eindhoven – een plaats voor innovatieve bedrijvigheid.
De bedrijven in Twinning vormen een energiek netwerk, middenin de wereld van de universiteit. Met toegang tot kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en opdrachtgevers.
De entree van het Twinning gebouw is gelegen aan De Lismortel 31 te Eindhoven.

 

Komt u met de auto?

Zodra u in Eindhoven bent volgt u de borden TU/e. Eenmaal op het terrein aangekomen moet u de slagboom onderdoor rijden. Volg daarna de borden naar de parkeerplaatsen P8 en P9 (Of De Lismortel-route borden). U kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar u zich kunt melden bij de receptie.

Gebruikt u een navigatiesysteem? Geef dan als bestemming De Lismortel 31 te Eindhoven in.

Komt u met de trein?
De TU/e is uitstekend bereikbaar met de trein. Alle universiteitsgebouwen liggen vlakbij het NS station Eindhoven. U gaat de perrontrap af, daarna naar de uitgang aan de noordzijde (busstation). U ziet de universiteitsgebouwen schuin rechts liggen op enkele minuten loopafstand. Het Twinning Center ligt aan het einde van het TU/e-terrein (loopafstand ongeveer 15 minuten). Volg de aanwijzingen naar De Lismortel.