Routebeschrijving

Per trein

De Technische Universiteit Eindhoven is uitstekend bereikbaar met de trein. Alle universiteitsgebouwen liggen vlakbij het NS station Eindhoven. U gaat de perrontrap af, daarna rechtsaf naar de uitgang aan de noordzijde (busstation). U ziet de universiteitsgebouwen schuin rechts liggen op enkele minuten loopafstand. Het Twinning Center ligt aan het einde van het TU/e-terrein (loopafstand ongeveer 15 minuten). Volg de aanwijzingen naar De Lismortel waar ons ICT bedrijf is gelegen.

Per auto

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem? Geef dan als bestemming De Lismortel 31 in. De ingang van het Twinning Center is aan deze straat gevestigd.

A2 vanaf Den Bosch: Neem vanaf de A2/N2 bij knooppunt Ekkersweijer de A58 richting Centrum/ Woensel/ Son en Breugel, voeg in op de A50, neem hierna afslag 6 – Ekkersrijt en sorteer meteen rechts voor om afslag 7 richting Woensel/ Helmond/ Centrum. Voeg in op de J.F. Kennedylaan. Bij de kruising met de Ring gaat u linksaf, richting Helmond. Bij verkeerslichten (voor het Texaco benzinestation, u ziet het Twinning Center al liggen aan uw rechterhand). U rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde gaat u rechtsaf en op de volgende T-splitsing gaat u weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. U kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar u zich kunt melden bij de receptie.

A2 vanaf Maastricht of A67 vanaf Venlo of Antwerpen: Neem bij knooppunt Leenderheide de afslag richting Veldhoven/ Eindhoven Centrum afrit 32a, 33 A76/ Waalre. Op de rotonde neemt u de afrit naar de Leenderweg. Ga na 2,5 km rechtsaf (bij de kruising met de Ring), de richting Nijmegen/Den Bosch (Piuslaan). Blijf die richting volgen (over kanaal, onder spoor). Neem bij de volgende rotonde de tweede afslag (Insulindelaan) en ga bij de verkeerslichten linksaf.(Bij het Texaco tankstation). U rijdt hier het TU terrein op ( u ziet het Twinning Center liggen aan uw rechterhand). U rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde gaat u rechtsaf en op de volgende T-splitsing gaat u weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. U kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar u zich kunt melden bij de receptie.

A58 vanaf Tilburg: Neem bij knooppunt Batadorp de afslag A2 ‘s Hertogenbosch/ Nijmegen/ Helmond. Volg na ca. 2 km op het knooppunt Ekkersweijer de A50 richting Nijmegen/ Helmond. Neem na 2,5 km de afslag 6 richting Ekkersrijt en sorteer meteen rechtsvoor om afslag 7 te nemen richting Woensel/ Helmond/ Centrum. Voeg in op de J.F. Kennedylaan. Bij de kruising met de Ring gaat u linksaf, richting Helmond. Bij verkeerslichten (voor het Texaco benzinestation, u ziet het Twinning Center al liggen aan uw rechterhand) rechtsaf. U rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde gaat u rechtsaf en op de volgende T-splitsing gaat u weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. U kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar u zich kunt melden bij de receptie.

A50 vanaf Nijmegen: Sorteer op de A50 voor richting de A58/A2 Tilburg/’s-Hertogenbosch. Houd vervolgens links aan richting Helmond/ Centrum/ Woensel. De weg maakt een flauwe bocht en gaat over in de J.F. Kennedylaan. Bij de kruising met de Ring gaat u linksaf, richting Helmond. Bij verkeerslichten (voor het Texaco benzinestation, u ziet het Twinning Center al liggen aan uw rechterhand) rechtsaf.U rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde gaat u rechtsaf en op de volgende T-splitsing gaat u weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. U kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar u zich kunt melden bij de receptie.

A270 vanaf Helmond: Ga bij het tweede verkeerslicht in Eindhoven (rotonde) rechtsaf, richting Ring/Universiteit/Den Bosch/Tilburg. Bij de verkeerslichten linksaf (links ziet u het Texaco benzinestation, u ziet het Twinning Center al liggen aan uw rechterhand). U rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde gaat u rechtsaf en op de volgende T-splitsing gaat u weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. U kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar u zich kunt melden bij de receptie.