Wilt u graag altijd en overal veilig bij uw bestanden kunnen? Dan is een cloud werkplek dé oplossing! Met een cloud werkplek maakt het niet uit of u werkt met een laptop, pc, tablet of mobiel en of u thuis, onderweg of op kantoor aan het werk bent. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding waarmee u overal veilig bij uw bestanden kunt. Bovendien kunt u zonder grote investeringen te doen direct aan de slag en zorgt een cloud werkplek ervoor dat uw IT-capaciteit naadloos kan meegroeien met het bedrijf.

Wat is een cloud werkplek?

Met een cloud werkplek staat de software en data van uw bedrijf niet meer op uw computer, maar in een online cloud. Een groot voordeel hiervan is dat u altijd en overal uw benodigde informatie tot uw beschikking heeft.

Een cloud werkplek kan volledig naar eisen, wensen en behoeften van uw bedrijf worden ingericht. U kunt dus gewoon gebruik blijven maken van de software die u gewend bent. Vanaf elke willekeurige werkplek kunt u verbinding maken met de server waar uw eigen online bureaublad met alle documenten, applicaties en gegevens op staan.

Voordelen cloud werkplek

• Efficiënt werken
Werken in de cloud zorgt voor een boost van uw productiviteit. U kunt uw werk eenvoudig starten in de trein onderweg naar kantoor, hervatten wanneer u aankomt op kantoor en afronden wanneer u weer thuis bent. Op al uw apparaten heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen online bureaublad.

• Overzichtelijke kosten en kostenbesparend
U hoeft niet meer te investeren in harde schijven en servers. Daarnaast betaalt u een vast bedrag per maand en heeft u geen onvoorziene kosten meer aan beheer en onderhoud.

• Betrouwbaar en veilig
Doordat Javelin ICT beschikt over hoogwaardige serverplatforms in streng beveiligde datacenters, is dataverkeer tussen servers onderling en de verbinding met de cliënt apparatuur versleuteld. Op deze manier bent u verzekerd van beveiligde bedrijfsdata en een maximale betrouwbaarheid.

• Schaalbaar en flexibel
U kunt het aantal cloud werkplekken maandelijks aanpassen aan de behoeften van uw organisatie. Zo zijn ze bijvoorbeeld eenvoudig uit te breiden indien nodig. U betaalt altijd per gebruiker een vast bedrag per maand.

Een cloud werkplek van Javelin ICT

Javelin ICT maakt het mogelijk om op afstand uw eigen bureaublad tot beschikking te hebben, zodat u altijd en overal veilig bij uw bestanden kunt. Wilt u graag meer weten over de cloud werkplek oplossingen die Javelin ICT kan bieden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.